#простозалишайтесявдома
Користувачі послуги «Домашній Інтернет» та всі абоненти мережі Київстар, окрім корпоративних та бізнес-абонентів, можуть швидко та зручно керувати своїми рахунками в мобільному додатку «Мій Київстар» для Android і iOS або вебверсії.
Ми зібрали для вас актуальні функції
Поповнення рахунків онлайн без комісії
Щоб зайвий раз не виходити з дому, у декілька кліків поповнюйте рахунки без комісії собі або рідним. Вам знадобиться лише платіжна картка, доступ до вебверсії або додатка.
Самостійна зміна тарифу
Набрид старий тариф? Хочеться більше хвилин, інтернету та розваг? У мобільному додатку «Мій Київстар» або вебверсії ви можете не тільки переглянути інформацію про свій тариф, але й обрати новий з рекомендованих.
Тотальний контроль
Чи знаєте ви, на що витратили кошти минулого місяця? Дзвінки, інтернет чи може роумінг? Мій Київстар підкаже. Заходьте в розділ «Активності» (у вебверсії – «Витрати та платежі») і насолоджуйтесь (або робіть висновки).
Багато номерів – один профіль
Якщо у вас кілька номерів Київстар, додайте їх до свого профілю – і поповнюйте всі рахунки та переглядайте всі активності за всіма номерами одночасно в одному інтерфейсі.
Для цього натисніть на стрілочку біля свого номера на головній, виберіть «Додати номер» та пройдіть підтвердження.
Підключення та відключення послуг
Потрібна нова послуга чи, навпаки, хочете відмовитися від старої? Вибирайте із безлічі додаткових сервісів та самостійно керуйте своїми підписками в системі «Мій Київстар» – це зручно і просто!
Хочемо бути корисними. Допоможете?
Переходьте за посиланням
Бережіть себе Далі буде про розваги