Лучший ответ Stas
Управление профилем в системе "Мой Киевстар" / Личный кабинет
Реально на контрактних тарифах. На передоплаті можливо допоможуть в центрі обслуговування абонентів.
Мені потрібно подивитись куди я дзвонив і хто мені дзвонив на протязі 1 року , а в додатку я бачи лише за 6 місяців. Як можна побачити і чи це реально?
воспользовались инструкцией
инструкцию не нашел …. но написал как я смог это сделать.
воспользовались инструкцией
Сам только нашел.
Через веб версию … выбрать основной номер …. потом в выпадающем окне нажать под надписью (Мойпрофиль) переглянути … справа буде список номеров и напротив каждого крестик.
Не пойму как удалить один из номеров в системе мой Киевстар
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, як видалити чи приховати з деталізації витрат деякий номер телефону?
Че можливо зробити самостійно чи потрібно звертатися до оператора?
Думаю все же обратитесь к оператору, но я сомневаюсь что они это сделают, хотя может за дополнительную плату если это вопрос жизни и смерти!
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, як видалити чи приховати з деталізації витрат деякий номер телефону?
Че можливо зробити самостійно чи потрібно звертатися до оператора?
Удалив номер телефону як востановить
Стерти дані, на жаль, не можливо. Така функція в особовому кабінеті не передбачена
P.S.: як варіант, ви можете заблокувати сам доступ в систему самообслуговування “Мій Київстар”.
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, я хочу заблокувати свій номер. Чи після цього данні по дзвінкам будуть відображатись в системі "мій киівстар". Якщо будуть, то можливо є варіанти іх абсолютно стерти?
Ответить
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.