Мошенники / Как защитить свой номер? / Виды мобильного мошенничества / Что делать, если вы попали на крючок мобильных мошенников
как быть???
Доброго дня. На мій телефон поступають дзвінки з номеру 0673132755 і пропонують кредити.
Яка організація і хто це телефонує?
Сьогодні цілий день дзвонять номери починаються на 089 094 звідки мій номер у них і як вберегтись від цих дзвінків, в неті шахраї під цими номерами
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, я кілька місяців назад придбала даний номер. Судячи зі двінків, він був раніше закріплений за якоюсь піцерією. Щойно мені прийшло смс з номера 5962 "Послуга тимчасово недоступна". Я заявку на тимчасове відключення або поновлення номера не подавала. Чи може попередній власник подати таку заявку і поновити собі цей номер? Як мені убезпечитися від крадіжки номера?
Добрый день. Я являюсь абонентом Киевстара уже очень много лет.
Сегодня робот начал звонить с 5 часов утра по какому-то кредиту, к которому я вообще отношения не имел никогда.
Удивительно, что все номера принадлежат Киевстару.
Киевстар имеет полный доступ и видит все эти звонки, почему вы не пресекаете эту деятельность?
Прикладываю телефоны мошенников, которые достают и днем и ночью.

Ответить
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.