Здравствуйте! Есть еще одну карта Киевстар. Это новый номер, карту поставила в телефон, пакет выбросила. На счету ноль, не могу пополнить, потому что не знаю номер. Можно ли его как-то узнать?
Лучший ответ Katrine
Здравствуйте! Есть еще одну карта Киевстар. Это новый номер, карту поставила в телефон, пакет выбросила. На счету ноль, не могу пополнить, потому что не знаю номер. Можно ли его как-то узнать?
Лучший ответ Katrine
На запрос *161# приходит ответ: “СОН”
На запрос *111# приходит ответ: “0.00”
Как узнать телефонный номер карточки, чтобы пополнить её?
Мій номер тел належить ще якомусь іншому абонента. Навіть коли тел на 466 в звертанні інше ім'я. І тарифи не мої.
В мене сім карта вже років з 4 або 3 . Я б хотіла запитати, як можна дізнатися на кого зареєстрована сімка, і взагалі чи можливо це?
не зовсім розумію ваше питання.
Якщо у вас контрактний номер, то він оформлений на ту людину, котра підписувала договір і надавала свої паспортні дані.
Якщо у вас номер передплати, прив’язаний до паспортних даних, то також, власником є людина, котра надавала ці дані.
Якщо номер передплати без реєстрації, то він не зареєстрований ні на кого. Тобто, ви зараз є його власником.
Дякую?
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.