Звоню на номер сети Киевстар. Говорит, что нет денег на счету и предлагает позвонить за счет абонента. На счету 1.95 + 2000 Мб и 57 мин.
Что делать?
Нет возможности совершать и/или принимать звонки
Не совершаются исходящие звонки на Vodafone, пробовал 3 разных номера, во всех случаях - “абонент не может принять звонок”, но при этом, с одного из этих номера проходят входящие.
Сброс сетевых настроек делал, проблема осталась, отправлял заявку в приложении Network export - реакции никакой
Увы, как уже говорилось в этой теме: https://realist.online/news/kiyivstar-nazval-prichinu-problem-s-polucheniem-sms-ot-lifecell
ви пробували переставити SIM-карту в інший телефон і протестувати дзвінки?
Проблема явно з боку оператора.
В налаштуваннях мережі вибирали “лише LTE”?
Про всяк випадок, VoLTE в нас ще нема, тому в цьому режимі зателефонувати або прийняти виклик неможливо, бо для цього необхідна 2G/3G мережа.
Також якщо у вас ловить лише LTE ви не зателефонуєте, відбовідно, бо знову потрібна 2G/3G мережа.

Мені тепер можуть телефонувати, а от я не можу. В налаштуваннях лише «LTE» не вибрано, вибрано 3G
В налаштуваннях мережі вибирали “лише LTE”?
Про всяк випадок, VoLTE в нас ще нема, тому в цьому режимі зателефонувати або прийняти виклик неможливо, бо для цього необхідна 2G/3G мережа.
Також якщо у вас ловить лише LTE ви не зателефонуєте, відбовідно, бо знову потрібна 2G/3G мережа
Як тільки намагаюсь комусь зателефонувати, йде три швидких гудки (наче відбили дзвінок) і пише «не вдалося зв‘язатися». Так відбувається з кожним номером, на який я намагаюсь дзвонити.
дуже цікава ситуація. Я вірно розумію, що вам не можуть зателефонувати будь-які номери Vodafone? Або якісь конкретні?
Можливо, вас додали у чорнй список з тієї сторони або ви телефонуєте на номери массового обслуговування (котрі не мають можливості приймати виклики, а лише здійснювати)
мені телефонують з номерів водафон та неможуть дозвонитись, був в центрі обслуговуваня, замінили сімку, проблема лишилась, як виправити?
удалось связаться с оператором? Рекомендации консультанта помогли решить проблему?
Не можу на телефоні відновити оператора, тобто я підключаюсь до оператора UA-KYIVSTAR і пише неможливо підключитися спробуйте пізніше до мене ніхто не може звонити і відсилати смс а мені зараз потрібно терміново смс з кодом
С 15.00 не могу ни принимать звонки ни звонить карта выдаёт вот такую запись"использование карты запрещенно
Свяжитесь с оператором через чат для решения проблемы https://kyivstar.ua/uk/support
С 15.00 не могу ни принимать звонки ни звонить карта выдаёт вот такую запись"использование карты запрещенно
Також є проблема через котру хтось із абонентів не чує іншого.
При цьому мікрофони і программа працює справно та й у інших операторів такої проблеми немає, перевіряв.
Хоча зараз саме цей фінт у Київстара зустрічаю не надто часто, але все ж він як був, так і залишився - чому мені не відомо, можливо це пов`язано з LTE та CSFB та перевантаженістю 2G та поганим зв`язком 3G (найкраще ловить LTE)
Вирішив проблему установкою іншої програми для дзвінків
А як виправити?
Не працює мікрофон при звичайному виклику, при виклику через інтернет працює, тобто проблема не в ньому
Спробуйте набрати номер телефону в форматі:
*31#номер,
наприклад, *31#0674660466
Якщо дзвінок пройшов успішно, то:
Якщо в телефоні включено приховування номера, а послуга відключена, то вам не дозволить зателефонувати.
Ви написали в темі фіксованого зв'язку, але в описі більш схоже на мобільну.
Інакше ви дійсно не зможете зробити вихідний дзвінок.
Ответить
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.