Нещодавно я придбав новий смартфон Xiaomi Redmi Note 4X та вставив у нього свою SIM-карту, яку відновив в зв'язку із втратою попередньої. При синхронізації у Mi Cloud не вдається активувати SIM-ку та кожного разу при спробі це зробити, ввівши номер телефону, висвітлює повідомлення "Не вдалося активувати SIM-карту 1". Перепробував усі варіанти вирішення цієї проблеми, та нічого не допомогло. Знаю, що при активації SIM-карти із телефону відправляється СМС за кордон, а для цього повинні бути певні кошти на рахунку. Я поповнив рахунок та нічого не змінилось. А з оператором ніяк не можу зв'язатись. Можливо проблеми із обмеженням СМС оператором, чи з тим, що SIM-карта придбана 2 місяці тому, чи можливо із прошивкою телефону?
Допоможіть, будь ласка, якщо хтось зіштовхувався з такою проблемою.
Дякую.
icon
Лучший ответ Aksolotl' 9 Январь 2018, 18:12
@m.dolinskiy, вітаю вас у нашій спільноті!
Відравка смс може не відбуватись з двох причин:
1. Не вистачає коштів. На закордонний номер смс в більшості тарифів коштує 2,20 грн.
2. Не налаштована послуга смс в меню телефону. В "настройках смс" знайдіть розділ "номер смс-центру" і вкажіть там номер +380672021111 і перезавантажте телефон.
Якщо суми на рахунку достатньо і після налаштування послуги смс активація також не відбудеться, треба буде звернутись до сервісної підтримки Mi Cloud
Просмотр оригинала