Таке повідомлення зачастило приходити мені на телефон. Стартовий пакет я купив в місті Коломия. Живу в Коломийському районі. Пересуваюсь в основному по Коломийському району, тільки іноді виїжджаючи за його межі. Але чомусь дане повідомлення все частіше надходить на мій телефон. Поясніть, будь ласка, значення поняття "домашній регіон" і його межі. Бо у мене склалось враження, що сервіс збоїть, неправильно визначаючи місцезнаходження.
Лучший ответ Vera

Такі повідомлення означають, що в Вас регіональний тариф. В ньому тарифні умови діють на певних територіях України. Перевірити назву тарифу можна комбінацією: *100*01*2# та виклик. І потім переглянути його умови на офіційному сайті. Скористайтесь для цього посиланням, яке надав
Територія "домашньої зони" тарифу може відрізнятися на 10 км (+/-) від адміністративного кордону області (району). Якщо зміна зон відбувається в одному й тому ж приміщенні, це означає, що до нього доходять сигнали різних базових станцій. І сім-карта реєструється то в одній, то в інший. В такому випадку краще перейти на тариф, в якому будуть однакові умови на всій території України. Переглянути можна тут: https://kyivstar.ua/uk/mm/tariffs (для відображення національних тарифних планів оберіть місто Київ).