Общие вопросы по услуге "SMS"
Здравствуйте, сегодня утром получила смс о том что некий абонент поделился со мной фото, могу ли я узнатьв каком приложени могу его посмотреть?
Здравствуйте, @Olya V . По sms- уведомление приходит о полученном mms. У вас в телефоне должны быть настройки на ММС.
Картинки можно смотреть через сервис МультиСедийные Сообщения
Картинки можно смотреть через сервис МультиСедийные Сообщения
Не совсем понятна ваша ситуация.... Это было обычное смс, если да, то с какого номера?
Или это было сообщение с какого-то приложения, например, Instagram?
Доброго вечора. Я відправила смс на номер який зараз відключений тобто не досяжний,скільки часу дійсне смс,якщо через 5 днів включиться той номер йому дійдуть смс а мені звіт що доставлено?
Стикнувся з однією проблемою. На iPhone рідко користуюсь SMS, в основному повідомлення йдуть на iMessage. А тут відправив декілька смс людині з телефоном іншої моделі, отримав відповідь, але не отримав звіту про отримання, хоча в налаштуваннях звіти включені і у випадку iMessage приходять звіти і про доставку і про прочитання. Що можна зробити, щоб приходили звіти про отримання смс?
Доброго вечора!
В моєї подруги виникла така проблема:з її телефону хтось відіслав повідомлення так,що вона нічого про це не знала.Телефон вона нікому не давала.Чи можливо відслідкувати хто,звідки і як відслав це повідомлення?Бо просто трохи конфліктна ситуація виникнула у неї з людиною,яка це повідомлення отримала.
Наперед вдячний за відповідь.
В моєї подруги виникла така проблема:з її телефону хтось відіслав повідомлення так,що вона нічого про це не знала.Телефон вона нікому не давала.Чи можливо відслідкувати хто,звідки і як відслав це повідомлення?Бо просто трохи конфліктна ситуація виникнула у неї з людиною,яка це повідомлення отримала.
Наперед вдячний за відповідь.
Далі, перегляньте витрати [3]. Будуть вказані номери
P.S. НЕ забудьте спитати дозвіл щодо введення OTP оскільки крім SMS ви зможете бачити номера на які / з яких телефонувала.
Дівчатам не подобаєтеся коли за ними стежать 😊
Відправити смс можна тільки з телефону чи в системи Мій Київстар, для входу у систему абонент проходить авторизацію, це може бути смс пароль на телефон чи пароль який абонент встановлював при вході в систему раніше.
Если говорит что доставлено, значит устройство реципиента приняло сообщение.
Ищите проблему на втором устройстве.
Дополню Вас
спам, фильтр или черный список.
Як дізнатися які прийшли повідомлення на мій номер,Якщо я користувався телефоном який не показував повідогмлення (SMS)
Ви не зможнете прочитати ці SMS, якщо вони були прийняті (але не відобразились) на вашому пристрої.
Ви зможете прочитати ці SMS, якщо вони не були прийняті - тільки на іншому пристрої. На сайті такої можливості немає, але ви можете подивитись історію SMS/MMS у Мій Ківстар щоб дізнатись відправника.
Ви зможете прочитати ці SMS, якщо вони не були прийняті - тільки на іншому пристрої. На сайті такої можливості немає, але ви можете подивитись історію SMS/MMS у Мій Ківстар щоб дізнатись відправника.
Ответить
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.