доброго дня я заплатив за послугу рік без оплат
мені зняло оплату і прийшло зарахування
але інтернету нема
чи можете мені детально розповісти про цю послугу
і сказати чому виникла неполадка
апо скажати куди я можу звернутися з цією проблемою
доброго дня я заплатив за послугу рік без оплат
мені зняло оплату і прийшло зарахування
але інтернету нема
чи можете мені детально розповісти про цю послугу
і сказати чому виникла неполадка
апо скажати куди я можу звернутися з цією проблемою
А якщо не оплачено пакет тарифних послуг, інтернет по цій послузі залишиться?
Після підключення однієї з послуг «Рік без оплат», або «Рік без оплат lite» абоненту буде доступний необмежений доступ до мережі інтернет протягом 365 днів.
Все-таки доступ необмежений чи 1 ТБ?
Надається безлімітний (необмежений) доступ до мережі Інтернет.
Всі ці моменти вже прийняті до уваги розробниками додатку “Мій Київстар”.
Всі ці моменти вже прийняті до уваги розробниками додатку “Мій Київстар”.
Шахрайство і брехня! Навіщо приховувати, що після використання 3 Гб протягом дня, швидкість обмежена до 0,8 Мб/с !???
“Політика справедливого користування мережевими ресурсами” не приховується від абонентів. Інформація є на нашому офіційному сайті в розділі “Центр новин”.
“Політика справедливого користування мережевими ресурсами” розміщена на нашому офіційному сайті в розділі “Центр новин”, але нічого про неї не згадується в описах тарифів з безлімітним трафіком.
Звичайно, хіба ж це не очевидне бажання?
“Політика справедливого користування мережевими ресурсами” не приховується від абонентів. Інформація є на нашому офіційному сайті в розділі “Центр новин”.
В цьому і полягає обман і маніпуляція, адже штучне обмеження швидкості нівелює необмежену кількість МБ, та й інформація про це має бути акцентована в описі умов тарифу чи послуги, а не прихована за десятьма підпунктами. Скидається на те, що репутація для вас- порожній звук...
Звичайно, хіба ж це не очевидне бажання?
Взагалі ми говоримо про послугу “Рік без оплат”, в якій надається саме безлімітний інтернет на 365 днів. Якщо там дійсно 1000000 МБ, то можна буде перевіряти кількість МБ, що залишилися, а не використані МБ за добу.
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.