доброго дня я заплатив за послугу рік без оплат
мені зняло оплату і прийшло зарахування
але інтернету нема
чи можете мені детально розповісти про цю послугу
і сказати чому виникла неполадка
апо скажати куди я можу звернутися з цією проблемою
доброго дня я заплатив за послугу рік без оплат
мені зняло оплату і прийшло зарахування
але інтернету нема
чи можете мені детально розповісти про цю послугу
і сказати чому виникла неполадка
апо скажати куди я можу звернутися з цією проблемою
Зрозуміла, що ви маєте на увазі стосовно “Політики справедливого користування мережевими ресурсами”.
Ваші побажання будуть передані на розглядання і можливість реалізації в відповідний відділ (це стосується і комбінації, і інформації про “Політику” в описі тарифних планів).
Когда я активировал услугу мне не хватало на счету, мне сказало что надо пополнить от 365 но мне не хватало 70 грн ,я пополнил до нужной сумы и как мне теперь запросить заново снятие средств ???
Надійшло таке повідомлення:
“Сенсація! Безлімітний iнтернет цілий рік всього за 365 грн. Активуйте до 15/04/2020 послугу «Рік без оплат lite» та спілкуйтесь у соцмережах, не рахуючи мегабайти. Замовляйте: 477*365 “
В мене пару запитань:
Подскажите пожалуйста
В тариф "рік без обмежень" входят звонки?
стосовно абонентської плати, все залежить від того, чи була у вас знята щоденна оплата. Якщо ні, то після поповнення рахунку першою зніметься абонентська плата по тарифу.
Щодо швидкості. Згідно "Політики справедливого користування мережевими ресурсами", після використання більше 3000 МБ протягом доби буде застосовано обмеження швидкості до 0,8 Мбіт/c
Услуги в обоих бонусах идентичны. А цена в 3 раза отличается - 365 и 100 грн. Где логика? Странная политика. И зная это человек задумается, стоит ли ему платить на порядок дороже за те же услуги.
Вопрос: в чём прикол?
Маю 2 активних номера і 2 полочних, тариф: "Без меж Lite" і "Київстар Онлайн+ 2019" ні на один із 4 не прийшла пропозиція, зато без перестанку приходить пропозиція "Роумінг та дзвінки за кордон" (Ну і нафіг мені той роумінг) Брєд!!!!! Залишав побажання операторові щодо підключення послуги "Рік без абонплат lite " і ніфіга.
Сама послуга передбачає безлім інтернет (3 гігабайти нормальной швидкості а далі низької швидкості), але окрім цієї послуги ще є сам тарифний план згідно якого надаються ще 6000 мегабайт, чому ці 6000 не можна використовувати? Я ж оплачую весь тарифний план а не лише дзвінки та смс, отже виходить що я не отримую усіх послуг за які заплатив?
Також є "бонусні" мегабайти які як прийшли так і пішли
Саме так, не 3 ГБ (3072 МБ), а лише 3000 МБ протягом календарної доби. Вибачте за те, що вище написав не так.
Саме так, не 3 ГБ (3072 МБ), а лише 3000 МБ протягом календарної доби. Вибачте за те, що вище написав не так.
Суть не в тому, про обмеження швидкості я знаю, рік без абонплат це не тарифний план а Послуга, в самому тарифному плані прописано 6000 мегабайт, але використати їх я не можу хоч і за них я теж заплатив так як вони є частиною самого тарифного плану
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.