доброго дня я заплатив за послугу рік без оплат
мені зняло оплату і прийшло зарахування
але інтернету нема
чи можете мені детально розповісти про цю послугу
і сказати чому виникла неполадка
апо скажати куди я можу звернутися з цією проблемою
але інтернету нема
Обійти політику справедливого користування ви не зможете ніяк. Це вже тисячу разів обговорювалось на цьому форумі. Можете далі нікого не переконувати- це марна справа. Правила компанії- єдині для всіх абонентів
але інтернету нема
Така сама ситуація, мали вирішити питання до 13.04, тепер обіцяють до 20.04. Шкода що гроші знімають з рахунка в долі секунди, а питання вирішуються тижнями. І ще не зрозуміло як вирішиться((
Тобто, по факту, так як ви користуєтесь безлімітним доступом до мережі Інтернет, спрацьовує “Політика справедливого користування мережевими ресурсами”.
Ці 6000 МБ по тарифу не враховуються. Тобто ви не можете спочатку використати 3000 МБ за умовами пакету, а потім ще 3000 МБ за умовами тарифного плану. У вас зараз єдиний безлімітний доступ.
Сподіваюсь, що сроки вирішення питання більше переносити не будуть.
Отпишите, кто уже пользуется этой услугой: как работает интернет (есть ли лаги или другие нюансы)? Вопрос к оператору: будет ли работать интернет если абонплата в следующие месяцы не будет снята?
При неснятии оплаты по тарифу услуга будет предоставляться абоненту также, как и другие услуги, предоставляющие дополнительный лимитный или безлимитный интернет
Почему мне не приходят такие акции? а только всякий мусор типа закинте 200 грн и дадим бонусные 50 грн на 7 дней
Если сменить на предоплате ТП , то в сим для планшета будет инет по " год без " оплаты" ?
Почему мне не приходят такие акции? а только всякий мусор типа закинте 200 грн и дадим бонусные 50 грн на 7 дней
Может, то, шо ты ленивый?
И не хочешь робить?
Трудиться надо!! Или ты думаешь, нифига не делая тебе оператор даст инет?
А ты его заслужил? Шо ты претендуеш на инет? Га?
почему тогда другим дают
Кому это? " другим"
Некоторым не приходит вообще
Куки себе доминт , и через роутер раздавай его
Сим для планшета будет функционировать? Менять её ни надо будет ? -в связи с заменой тп
Підкажіть, чи можна оплатити з бонусного мобільного рахунку безлімітний пакет інтернету "рік без оплат" за 365грн ? Чи тільки з основного?
Київстар зараз надає гарну пропозицію по підключення безлімітного мобільного інтернету всьго за 365 грн на рік, якщо є бажання підключити питайте в колл центрі. Акцію називають “Рік без оплат”.
Это индивидуальное предложение для пользователей и колл центр всем подключить не сможет.
Это индивидуальное предложение для пользователей и колл центр всем подключить не сможет.
Ви мабуть працівник Київстар, тоді напишіть по яким індивідуальним критеріям цю послугу пропонують і підключають?
Естественно, можно попросить колл центр для подключения. Имейте в виду, что есть 2 разновидности, зависящие от конкретного абонента: “Рік без оплат” за 365 грн та “Рік без оплат lite” за 100 грн.
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.