доброго дня я заплатив за послугу рік без оплат
мені зняло оплату і прийшло зарахування
але інтернету нема
чи можете мені детально розповісти про цю послугу
і сказати чому виникла неполадка
апо скажати куди я можу звернутися з цією проблемою
доброго дня я заплатив за послугу рік без оплат
мені зняло оплату і прийшло зарахування
але інтернету нема
чи можете мені детально розповісти про цю послугу
і сказати чому виникла неполадка
апо скажати куди я можу звернутися з цією проблемою
Доброго дня. 1го червня підключив дану послугу, перевірив - інтернет працював. 3-4го червня знадобився моб. інтернет, увімкнув - дудки, не працює. Тарифний план не сплачено, але ж писали що послуга працює і без його сплати.
чи будуть існувати пропозицї на підключення «Рік без оплат» і «Рік без оплат lite» після 31.05.?
ці акційні пропозиції, якщо я не помиляюсь, дійсні тільки до 31.05.
Щодо закриття пакетів інформація не надходила.
ці акційні пропозиції, якщо я не помиляюсь, дійсні тільки до 31.05.
Ок дякую гарно=)
365 днів безлімітного інтернету всього за 365 грн. Скажіть чи працюватиме інтернет закордоном ?
Поповнив я рахунок, подав заявку, кошти не знімаються. В чому проблема? Як додзвонитись до оператора?
Якщо підключити безлімітний інтернет на 365 днів за 365 грн, то чи можна роздавати інтернет на інші пристрої чи потрібно доплачувати(як у Водафоні, для прикладу 50 грн)?
І чи є якісь обмеження по швидкості? Наприклад якщо за день використано багато інтернету.
Я увидел что мне предложили год (365 дней) безлимитного интернета за 100 грн. Для этого нужно было пополнить счёт на 100 грн и позвонить на номер 477*365.
Я пополнил, и мне сразу оплатили пакет услуг по тарифному плану: безлим звонки на Киевстар, 3000МБ и 30мин на другие мобильные сети Украины.
Я подумал:"не велика проблема" и пополнил до 100 гривен, дальше позвонил по тому самому номеру 477*365, и мне сказали что заявка принимается. Далее мне прислали СМС о том что заявка принята, и нужно •пополнить счёт от 100 гривен до 30.05.2020 включительно•, и ждать смс об активации. Я снова пополнил на 100 гривен ровно.
Пополнил в 10:50 сегодня, так и не пришло смс, а деньги уже не вернуть. Что делать?
Вже відповіли на питання в Call-центрі. Обмежень щодо USB/Bluetooth tethering немає.
P.S.: ответ от специалистов я так и не получила, зато благодаря вам буду теперь знать, какую информацию слышат пользователи.
Приятно с Вами иметь дело!
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.