Тариф "Безлім відео"/"Безлім відео+"
Страница 1 / 10
В моєму тарифному плані вказано, що мені наданий безліміт на ютюб і месенджери. В кінці місяця вийшло так, що я використав всі надані тарифом Мб. Після цього, при використанні моб. інтернету, що в месенджерах, що в ютюбі йде постійне завантаження (оновлення) сайту і не надається доступ до їх ресурсів. Скажіть, чи має працювати цей безліміт без наданих тарифом Мегабайтів. Дякую.
Вчора так і не вийшло знайти саме те меню
Ну зрозумійте і мене ,я заплатив гроші і не отримую те,що написано в тарифному плані
тому мене немає хвилювати,що у вас не виходить,
а я маю користуватися тим за що заплатив!
вас же не цікавить,що коли у мене закінчутбся мб,то де я маю взяти гроші на додаткові пакети по 100(((
тому мене немає хвилювати,що у вас не виходить,
а я маю користуватися тим за що заплатив!
вас же не цікавить,що коли у мене закінчутбся мб,то де я маю взяти гроші на додаткові пакети по 100(((
Я дивлячись на форум це роками вже тягнеться
тоді для чого взагалі вводити такі тарифи,якщо вони не виконують поставлених умов?
тоді для чого взагалі вводити такі тарифи,якщо вони не виконують поставлених умов?
І коли щось зміниться і не будуть знімати мб?
Не відповідають
перекидаючи кожен раз до іншого оператора
перекидаючи кожен раз до іншого оператора
Он-лайн ігнорують це питання
Встановив тариф безлім відео,як МБ знімало за перегляд ютубу так і знімає!
скажіть,будь ласка,в чому справа?
і що з цим можна зробити
скажіть,будь ласка,в чому справа?
і що з цим можна зробити
Теж саме, тарифікується ютуб та інгі додатки у тарифі Відео на ходу. Можна якось виправити цю проблему
В тарифе "Безлим Видео", происходит ли учёт трафика в приложение "Play Music"?
Или без учёта только YouTube Music?
Или без учёта только YouTube Music?
По ходу никакого безлим использования приложений нету, со всех приложений списываются тарифные мб. За ведомое введение пользователей в оману! Так недалеко и в суд подать походу
А кроме всего прочего мб тарифа списываются и при использовании вашего приложения радио киевстар
Страница 1 / 10
Ответить
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.