При дзвінках на гарячу лінію отримала 2 протилежні розповіді. Так все-таки тариф, що зараз пропонують по акції “завжди он-лайн” він регіональний чи ні? І що це значить? Другий оператор повідомив, що при виїзді за межі регіону умови тарифу залишаються без змін не залежно від того, що я виїхала з зони дії тарифу. І не буде зніматись окремо подобова оплата аж поки не вийде термін тих 4 оплачених тижнів. Потім просто потрібно повернутись в зону дії тарифу лише для того, щоб його оплатити і потім знов 4 тижні він діятиме не залежно від того, чи знаходжусь я в зоні дії тарифу чи ні. Це так? Бо у мене на одному із моїх номерів є регіональний тариф і при виїзді за його межі умови тарифного плану за якийсь час перестають діяти і починає стягуватись абонплата за день по 5 грн і надаватись інші умови користування номером. Перша оператор так мені і повідомила. То хто правий? І як насправді діє тариф, наприклад у самому Львові чи Києві?
Лучший ответ Valentyna
Якщо на момент нарахування наступної плати за пакет послуг на 4 тижні ви знаходитесь за межами дії тарифного плану, ви отримаєте безлім дзвінки на Київстар та 100 МБ мобільного інтернету за 5 грн/день.