Лучший ответ Xomyak
Детально з умовами цього тарифного плану можна ознайомитись за цим посиланням https://kyivstar.ua/uk/mm/tariffs/prepaid/givememore

Лучший ответ Xomyak
Почему после 20 гиг скорости интернета почти нет? Ведь про ограничения не где не сказано. Оператору дозвониться не могу.
Да ладно не сказано, а дополнительную информацию по тарифу читать не пробовали?
Добрий день! Скажіть будьласка, якщо я з Запоріжжя, але проживаю в Києві, якщо я підключу тарифний план "Дайте ще" у себе вдома, я зможу ним користуватися в Києві?
Користуватись зможете, але за іншими умовами. Цитую правила Київстара:
Якщо на момент нарахування наступної плати за пакет послуг на 4 тижні ви знаходитесь за межами дії тарифного плану, ви отримаєте безлім дзвінки на Київстар та 100 МБ мобільного інтернету за 5 грн/день. Тарифи на інші послуги:
Дзвінки на інші мобільні | 1,50 грн/хв |
Дзвінки на мобільні та міські номери Італії, Польщі, Росії, Німеччини й Чехії | 1,50 грн/хв |
Дзвінки на міські номери | 1,50 грн/хв |
Інтернет після використання мегабайтів та повідомлення тарифікуються згідно стандартних умов цього тарифу.
Перевірити залишок мегабайтів можна за допомогою запиту *112#
Плата знімається автоматично з 00:00 до 03:00.
Якщо на момент зняття денної плати на вашому рахунку є сума, менша за розмір цієї плати, послуги цього дня надаються за спеціальною акційною ціною, що дорівнює розміру залишку коштів на вашому рахунку.
Коли ви повернетеся в домашній регіон, щоб відновити умови тарифного плану, потрібно здійснити чи отримати дзвінок. Плата за повний пакет послуг знімається:
Івано-Франківська область
Райони: Долинський (включаючи м. Болехів), Калуський (включаючи м. Калуш), Тисменицький (включаючи м. Івано-Франківськ), Тлумацький.
С 6 июня 2019 для абонентов, пользующихся тарифными планами «Дайте Еще», будут действовать новые условия оплаты телекоммуникационных услуг. В случае, когда абонент выезжает за пределы территории действия своего тарифного плана, услуги будут предоставляться за ежедневную плату - 5 грн. В эту стоимость входит дневной объем мобильного интернета и безлимитные звонки в сети Киевстар.
не думаю, что данный тарифный план будет выгодным для вас. Но, это мое мнение, решать вам
Спасибо большое Вам за помощь)
я правильно понимаю, что это Добровеличковский район?
Если посмотреть описание тарифа, то увидим такую информацию о территории “домашней зоны”:
А подключали тарифный план, именно в смт. Добровеличковка?
Оплатити повну абонентську плату ви зможете лише тоді, коли повернетесь в домашню зону дії тарифу.
Пишіть в підтримку і в описі проблеми дайте розгорнуту відповідь. Можете додати посилання на цю сторінку, щоб технічний фахівець ознайомився, що ви перевірили всі можливі варіанти вирішення проблеми. Напишіть також, що ви вже зверталися до оператора. Я впевнений, що вашу проблему вирішать, але треба буде трохи почекати.
Національний тариф працює одразу по всій країні, а це майже будь-який тариф, за виключенням льготних, котрі як раз прив`язані до регіону.
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.