Лучший ответ Banderas
ТВ-приставка
если почитать , то все устанавливаеться там рутированная прошивка стоит , все там делаеться красиво !
Хтось може мені чітко пояснити як все працює?
Хтось може мені чітко пояснити як все працює?
думаю стоит прочитать инструкцию к данному тюнеру. Там вроде зависит от того сколько раз "ок" нажимаете.
та нема в інструкції про це нічого. 😞 Вона простенька і коротка.
Помогите ,хочу чтобы привезли приставку мне ,и оплату гарантирую хоть с со счета снимайте.и пару на конекторе надо обдать. Ау куда звонить ??Зеленскому
Не понятна суть описания вопроса.
Вы пользователь Домашнего Интернета у Вас есть услуга Киевстар ТВ и Вы хотите взять в аренду тюнер?
Если да?
Пользователь Киевстар Все вместе может заказать в системе Мой Киевстар
Пользователь Домашнего Интернета (другие тарифы не включая Киевстар Все вместе) могут заказать через оператора 460 или же через Мой Киевстар
Если Вы пользователь просто ДИ без ТВ то можете позвонить оператору и заказать, или же через Мой Киевстар.
Если Вы хотите заказать для услуги Киевстар ТВ для мобильных пользователей то заказ аренды тюнера не возможен.
Какой из этих вариантов Вам более подходит сами принимайте решение
воспользовались рекомендацией

Ввожу адресу електронної пошти, але далі що натиснути щоб ввелось, яку кнопку натиснути, далі.
Щоб увійти в Ютуб

Ввів адресу, що далі натиснути?
Телевізор не смарт, через приставку inext TV3s
Доброго дня. Проблема ось у чому. При перегляді кіно з флешки через приставку відтворюється звук лише з кодеком mp3 або aac. Ані ac3, ані dts приставка не відтворює. Хоча в технічних характеристиках зазначено, що повинно відтворювати. З відео проблем немає, відтворюються всі формати. Не розумію, в чому проблема!?
а “Домашній Інтернет” працює коректно? Як тюнер підключений до Інтернету (Wi-Fi, або LAN-кабель)?
P.S.: це обов’язково
Домашній інтернет працює відмінно. Тюнер підключено через Wi-Fi. Тільки не зрозуміло, яке це має значення :) Я ж пишу про відтворення фільмів з флешки.
Будь ласка, напишіть мені в особисті повідомлення номер особового рахунку, ПІБ власника підключення, та яка у вас модель тюнеру (повторно). Я спробую допомогти
Приобрёл новый телевизор и хочу отказаться от приставки, через приложение мой киевстар не получается, что делать?
Ответить
Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.